Om Dorthe Risgaard Møller

Jeg brænder for at styrke personlig udvikling, livsglæde, performance og vindermentalitet.

Min store interesse og viden ligger inden for radikal adfærdsforandring og transformation af tankegang og emotionelle tilstande.

Jeg er uddannet cand.merc., og efteruddannet master mentaltræner, NLP og high performance mentor. Jeg arbejder med afsæt i vores adfærd, mindset, kropssprog og emotionelle tilstande – med andre ord vores energier og psykologi. Psykologi udgør nemlig hele 85 % af vores succes.

Jeg har mere end 20 års erfaring som performancementor, change-maker og speaker. 


Mission og værdier

Min mission og drøm er at skabe en ny bevægelse, hvor der er langt mere god energi, smil og livsglæde i vores hverdag. En verden, hvor du, jeg og alle andre går efter vores ambitiøse mål og tør være os selv fuldt ud uden at være bekymrede for, hvad andre tænker. 

At leve i overensstemmelse med mine værdier, bringe mine talenter i spil for at gøre en forskel for andre, gå målrettet efter min passion – og samtidigt turde være mig selv fuldt ud, uden at jeg bekymrer mig om, hvad andre tænker! Er måske det mest betydningsfulde, jeg gør i mit liv.


Koncept

For mig er det vigtigt, at jeg har et skarpt koncept, som jeg ved virker, og som gør en kæmpe forskel for mine kunder.

Jeg er særdeles stolt af at have hjulpet samtlige af mine kunder til at nå deres drømmekarriere og businessmål ved at gøre brug at disse simple, men meget effektive metoder og teknikker. 

Jeg har sammensat værktøjerne, som er hentet fra bl.a. NLP, neuroforskning, positiv psykologi, kognitiv psykologi, salgspsykologi, kropssprog og nonverbal kommunikation, og anvendt konceptet med stor succes. Jeg har eksempelvis:

   ►    Hjulpet flere hundrede kunder med at nå deres ambitiøse mål 

   ►    Skabt en million business allerede det første år baseret på konceptet

   ►    Walk the Talk, så jeg ved hvad der virker og ikke mindst IKKE virker


Handling

Min force er, at jeg er skarp til hjælpe mine kunder med at omsætte viden til konkrete handlinger. 

Det kender du sikkert; du har hørt et foredrag eller læst en god bog om, hvordan andre har skabt succes. Det lyder simpelt og lige til, men det er straks noget andet, når du selv skal praktisere det, hvis du da overhovedet kommer i gang.

Når du indgår et samarbejde med mig, får du både ny viden og metoder – samt træning, sparring og feedback, så du opbygger og mestrer de nye teknikker, allerede inden du forlader mine workshops eller mentorsessioner.  Det er din garanti for, at du får fuld valuta for din investering.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen

Dorthe • Dorthe Risgaard

  “Jeg havde fået Dorthes mentorforløb anbefalet. Her mødte jeg et fremmed menneske, som med enkelte teknikker har sat tingene i et nyt lys og ændre hele min tankegang. Nu har jeg igen overskud og møder verden med oprejst pande og ny positive energi, også til at inspirerer andre med. Fedt!

  Dorthe har hjulpet mig med at finde den rette hylde, og samtidigt har jeg lært rigtig meget, som jeg kan bruge i andre områder af mit liv. Jeg er kommet tilbage på sporet, med dobbelt kraft, klar til de bump jeg møder på min vej.

  Så stor tak til Dorthe, som har været rigtig god til at motivere og give positiv energi omkring hele jobsøgningsprocessen. Jeg kan klart anbefale Dorthes mentorforløb.”

  Lead Auditor, DNV GL

 • Dorthe Risgaard

  “Jeg er altid sprængfyldt med god energi og begejstring, når jeg har været til en af Dorthes workshops.

  Dorthe er fantastisk til at tryllebinde sit publikum med hendes budskaber og storytelling. Hun har en helt unik tilgang, hvor hun er super god til at involvere sit publikum med sjove øvelser, der giver stof til eftertanke og et højere bevidsthedsniveau.

  Samtidigt har Dorthe nogle fantastiske budskaber, som jeg kan spejle mig selv i, og værktøjer som jeg kan bruge i min hverdag både i mit arbejde som salgschef og i mit privatliv.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthes workshops.”

  Head Of Sales ABRACE

 • Dorthe Risgaard

  “Dorthes online-kursus har virkelig sat tankerne i gang hos mig! Jeg har selv tidligere arbejdet meget med mit mindset, men kan nu se, at man kan og skal gå meget dybere for at finde sit mål i livet, end jeg var klar over.

  Redskaberne og overblikket i kurset gør det virkelig let at følge og arbejde videre med selv. 

  Dorthe har skabt et kursus, som kan give ens liv raketfart, og som hjælper en til at forstå, hvad det virkelig inderst inde er, man vil have ud af sit liv.”

  Online Marketing Konsulent

 • Dorthe Risgaard

  “Dorthe er en super inspirerende foredragsholder.

  Vi fik på kort tid en masse tips og nemme værktøjer til den gode præsentation, serveret på en overbevisende måde. Jeg bruger mange af værktøjerne i dag. Netop fordi de er så enkle, er de lette at huske på, også i en presset situation. ”

  Selvstændig Ernæringsterapeut