Jeg vil gerne sige: “Tak til Dorthe for et utroligt inspirerende og tankevækkende foredrag i Viborg Netværk. 

Vi kan så meget mere end vi selv tror. Dorthe kommer med konkrete værktøjer og understøttet forskning, hvilket gør hendes foredrag både spændende, udbytterigt og underholdende - tak for en god aften”.

Helle Rahbek, Viborg Netværk

referencer (14)
referencer (6)

Jeg havde fået Dorthes mentorforløb anbefalet. Her mødte jeg et fremmed menneske, som med enkelte teknikker har sat tingene i et nyt lys og ændre hele min tankegang. Nu har jeg igen overskud og møder verden med oprejst pande og ny positive energi, også til at inspirerer andre med. Fedt!

Dorthe har hjulpet mig med at finde den rette hylde, og samtidigt har jeg lært rigtig meget, som jeg kan bruge i andre områder af mit liv. Jeg er kommet tilbage på sporet, med dobbelt kraft, klar til de bump jeg møder på min vej.

Så stor tak til Dorthe, som har været rigtig god til at motivere og give positiv energi omkring hele jobsøgningsprocessen. Jeg kan klart anbefale Dorthes mentorforløb.

Karsten Frederiksen, Lead Auditor, DNV GL

"Jeg er altid sprængfyldt med god energi og begejstring, når jeg har været til en af Dorthes workshops.

Dorthe er fantastisk til at tryllebinde sit publikum med hendes budskaber og storytelling. Hun har en helt unik tilgang, hvor hun er super god til at involvere sit publikum med sjove øvelser, der giver stof til eftertanke og et højere bevidsthedsniveau.

Samtidigt har Dorthe nogle fantastiske budskaber, som jeg kan spejle mig selv i, og værktøjer som jeg kan bruge i min hverdag både i mit arbejde som salgschef og i mit privatliv."

Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthes workshops.”

Naria Arki, Head Of Sales ABRACE

referencer (3)
referencer (12)

Dorthe er en super inspirerende foredragsholder.

Vi fik på kort tid en masse tips og nemme værktøjer til den gode præsentation, serveret på en overbevisende måde. Jeg bruger mange af værktøjerne i dag. Netop fordi de er så enkle, er de lette at huske på, også i en presset situation. 

Marianne Langvad Andersen, Selvstændig Ernæringsterapeut

"Dorthes online-kursus har virkelig sat tankerne i gang hos mig! Jeg har selv tidligere arbejdet meget med mit mindset, men kan nu se, at man kan og skal gå meget dybere for at finde sit mål i livet, end jeg var klar over.

Redskaberne og overblikket i kurset gør det virkelig let at følge og arbejde videre med selv. 

Dorthe har skabt et kursus, som kan give ens liv raketfart, og som hjælper en til at forstå, hvad det virkelig inderst inde er, man vil have ud af sit liv."

Anders Thomsen, Online Marketing Konsulent

referencer-1--edited
referencer (5)

”Dorthe er en super inspirerende formidler, der er god til at bringe sig selv i spil med egne erfaringer. Hvilket gør, at hun fremstår meget ægte, autentisk og nærværende. Det har virkelig været en inspirerende og lærerig oplevelse, som jeg på det varmeste anbefaler andre.”

Brith Laursen, Formuerådgiver, Den Jyske Sparekasse

"Dorthe har givet mig indsigt i, at ansvaret ligger hos mig selv. Jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg kan programmere mig selv til større succes. Hvis du ønsker at give dig selv noget værdifuldt og blive klædt på til dine udfordringer, så kan jeg i den grad anbefale Dorthe."

Christina Blach, Indehaver BLACH&CO

referencer (4)
referencer (11)

"Hvordan når jeg mine mål? Hvilke mål skal jeg satse på, når jeg står ved en korsvej? Er jeg robust nok til at følge mit foretrukne? Det var noget af den tvivl, som jeg bar rundt på.

Gennem en tilbagemelding på en personlighedstest og coaching session, gik jeg fra Dorthe med en fornyet selvtillid. Gennem en positiv coaching fik jeg både bekræftelse i mit eget selvbillede og en øget selvindsigt. 

Efterfølgende har jeg kunne bruge denne indsigt til at sætte ting i perspektiv og evaluere mine handlinger og refleksioner.

Jeg kender Dorthe som en ambitiøs og dygtig person, med en fantastisk indsigt i, hvordan man arbejder med sig selv og opnår sine mål gennem personlig udvikling og indsigt i den menneskelige psyke. Samtidig er Dorthe både spændende og inspirerende at være sammen med. Mine varmeste anbefalinger." 

Mette Toft Kristensen, Direktør Yellowhouse