DORTHE RISGAARD

Jeg viser dig, hvordan du skaber det liv og den karriere, du brænder for!

Master High-Performance Leadership

Dette er et kursus i personlig effektivitet og personligt lederskab! 

-> ENGLISH VERSION -> BOOK EN SAMTALE

Master High-Performance Leadership

Kurset er målrettet ledere, specialister, nøglemedarbejdere og selvstændige erhvervsdrivende, der søger effektive strategier og konkrete værktøjer til at opnå high-performance, personligt lederskab, og personlig udvikling. Du lærer, hvordan du med simple teknikker bliver den bedste udgave af dig selv og skaber ekstraordinære resultater.

Master High-Performance Leadership har udgangspunkt i, at high-performance starter med at opnå dyb selvindsigt og finde styrkerne i dig selv og den kultur, du er en del af, og med udgangspunkt heri udvikle et stærkt personligt lederskab.

Essensen er, at før du kan lede og influere andre, skal du kunne lede dig selv, og her får du redskaber til at opbygge et stærkt personligt lederskab og skabe succesfulde forandringer, for dig selv og andre.

Du kommer til at mestre effektive forskningsbaseret teknikker inden for mindset, kommunikation og følelsesmæssig intelligens – og lærer, hvilke mekanismer, der skal i spil for at skabe vedvarende forandringer. Du kommer til at arbejde med adfærdsdesign og nudging, og lærer effektfulde teknikker til at influere dig selv og andre til at tage action – og du får værktøjerne til at eliminere de mentale barrierer eller konflikter, der måtte stå i vejen for opnå succes. Endvidere vil du arbejde med, hvordan du opbygger tillidsbaseret relationer og udvikler high-performance samarbejde.

Du er den vigtigste ressource!

Dit mindset udgør 90 % af din succes. Det betyder, at du er din egen største drivkraft eller barriere for at opnå den succes, du søger!

Du får indblik i og en forståelse for, hvordan dit mindset påvirker din performance og succes, og du lærer, hvordan du skaber succesfulde forandringer ved brug af simple mindset teknikker.

Her får du indblik i, hvad du kommer til at lære

Lektion 1: Fokus og udgangspunkt

Du får dyb selvindsigt i, hvor du skal starte og hvad, der er vigtigt at have fokus på for at skabe succes. 

Lektion 2: Målsætning for high-performance

Du vil opsætte ambitiøse mål, sætte krystalklare strategier og lære at træffe holdbare beslutninger.

Lektion 3: Adfærdsdesign og nudging

Du bliver bevidst om de mentale barrierer og menneskelige mekanismer, der står i vejen for din succes – og får teknikkerne til at fjerne disse, så du kan bringe dine styrker i spil.

Lektion 4: Mindset og selvledelse 

Du får ny indsigt i hvad mindset er, og hvilken afgørende betydning mindset har for din performance, succes og ledelse. 

Lektion 5: Personligt lederskab og følelsesmæssig intelligens

Du lærer, hvordan du bringer den følelsesmæssige intelligens i spil, så du kan high-performe hver dag, uden at brænde ud, men derimod generere mentalt overskud, hos dig selv og andre.

Lektion 6: Proaktiv kommunikation

Du får indblik i, hvordan du påvirker dig selv og andre via kommunikation, og lærer hvordan du gennem kommunikation influerer dig selv og andre til action.

Lektion 7:  Leadership som service

Du får værktøjerne til at opbygge tillidsbaseret samarbejde og stærke relationer, og får indblik i de grundlæggende principper, der er en forudsætning for opnå succes og high-performance.


 

Hvorfor deltage på Master High-Performance Leadership?

 

Fordi du er dedikeret til at skabe ekstraordinære resultater og opnå mentalt overskud – samtidigt med, at du bringer dit fulde potentiale i spil for at gøre en forskel, der giver mening for dig selv og andre.

Dette er et kursus med fokus på personlig udvikling, high-performance og personligt lederskab.

 

Din underviser og inspirator

Dorthe Risgaard

Cand.merc., Executive & High-Performance Coach, samt Master Mentaltræner.

Jeg har mere end 20 års erfaring som speaker og high-performance trainer.

For mig er det vigtigt at have et skarpt koncept og effektive teknikker, der virker, og som gør en forskel for mine kunder.

Jeg har udviklet et unikt koncept, som er hentet fra neuroforskning, positiv psykologi, kognitiv psykologi, salgspsykologi, verbal og nonverbal kommunikation, og anvendt konceptet med stor succes. Jeg har eksempelvis:

► Walk the talk med værktøjerne, så jeg ved, hvad der virker og ikke virker

► Inspireret hundredevis af kunder til at praktisere metoderne med stor succes

Min force er, at jeg er knivskarp til at hjælpe dig med at high-performe, fjerne dine mentale barrierer og give dig action-teknikker, så du kan nå dine mål, skabe bedre resultater og opnå mentalt overskud i din hverdag.

Dorthe

Testimonials

 • Dorthe Risgaard

  “Jeg vil anbefale dette kursus til alle som ønsker at blive den bedste udgave af dem selv. Min hverdag er blevet 10 gange lettere. Stress symptomer, for lange arbejdsdage er væk, jeg når mine mål meget hurtigere på kortere tid. I stedet for at føle træthed efter en arbejdsdag er jeg nu i stedet for fuld af energi og det har min familie stor glæde af.”

  Solutions Sales Manager, Grundfos

 • Dorthe Risgaard

  “Fantastisk kursus kan helt klart anbefales. Hvad fik jeg ud af det? Et stærkt fundament ikke blot til min forretning men mit liv! Tak til dig Dorthe”

  Master Barber, BarberBrothers

 • Dorthe Risgaard

  “På 4 uger steg min omsætning med 40 %, uden at jeg reklamerede mere end før. Alt jeg gjorde var, at følge Dorthes råd om at ændre mit mindset. Du skal melde dig til forløbet, hvis du er klar til at ændre på din tankegang, være ambitiøs med dine drømme og tør gå ind i dig selv og udfordre din egen selvforståelse. Det kræver både mod og vedholdenhed, men det er klart det værd.”

  Klinik Bendix

 • Dorthe Risgaard

  “Dorthe har givet mig indsigt i, at ansvaret ligger hos mig selv. Jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg kan programmere mig selv til større succes. Hvis du ønsker at give dig selv og dine ledere noget guld og blive klædt på til jeres udfordringer, så kan jeg i den grad anbefale Dorthe.”

  CEO CLACH&Co

 • Dorthe Risgaard

  “Dorthes forløb har givet mig en fantastisk energi og indre ro i salgs- og netværkssituationer. Med enkle redskaber og bevidsthed om, hvilke signaler jeg sender, har jeg opnået tryghed og får nu mit budskab tydeligt og klart igennem.”

  Læge og PhD.

 • Dorthe Risgaard

  “Forløbet har givet mig fokus og retning i min forretning. Jeg går nu målrettet efter nye projekter, der giver mig værdi og hvor jeg virkelig er værdsat for det, jeg tilbyder. Efter forløbet har jeg også fået mere ro og balance – og jeg står nu med et luksusproblem, hvor jeg må prioritere de opgaver, jeg tager ind. Fantastisk!”

  Musiker & Foredragsholder

 • Dorthe Risgaard

  “Noget af det bedste ved kurset er den gode atmosfære og det åbne og tillidsfulde rum. Der er ikke et mål der er for stort, tværtimod, Dorthe hjalp mig med at se, at det var kun mig selv og min egen selvopfattelse, der satte grænsen for hvor stort mit mål kunne blive. På kurset får du viden, værktøjerne og sparringen til at opnå det, du brænder allermest for. Stor anbefaling herfra.”

  Cand.merc. Marketing

 • Dorthe Risgaard

  “Jeg har fået effektive redskaber til at løfte min energi og indstilling til tingene og god sparring og inspiration til, hvordan jeg kan forbedre både forretningsgrundlag, kommunikation og salg. Dorthe er en virkelig dygtig coach og har et godt blik for præcist, hvor man skal sætte ind for at forbedre sin forretning. Så kort sagt: Jeg er meget tilfreds og vil bestemt anbefale forløbet til andre.”

  Spis Dig Frisk

 

Med Master High-Performance Leadership i bagagen ...

- har du en komplet gennemtestet værktøjskasse, hvormed du kan skabe ekstraordinære resultater for dig selv og andre.


Form

Kurset er praktisk orienteret og foregår i en vekselvirkning mellem undervisning, sparring, refleksion, øvelser og feedback. Herved opbygger du nye kompetencer løbende gennem forløbet og kan omsætte din nye viden til god praksis i din hverdag.

 • 7 intensive undervisningsdage, kl. 9.00 - 16.00
 • 6 sparringsmøder i Mastermind grupper, hvor vi mødes online i tidsrummet: Kl. 8.00 - 9.00
 • 1 individuel coachingsession, hvor du får personlig coaching med udgangspunkt en selvvalgt udfordring 
 • Du bliver en del af en sparringsgruppe
 • Undervisningen foregår i Viborg og online


Startsdato: 12. august 2024 

Undervisning: d. 12/08, 19/08, 26/08, 2/09, 9/09, 16/09, 23,09.

Online sparringsmøder: d. 15/08, 22/08, 29/08, 5/09, 12/09,  19/09.

Individuel coaching session efter aftale.

Sted: Sct. Mathias Gade 40, 2. th, 8800 Viborg.

Dette er et intensivt forløb med maks. 12 deltagere.


Investering: kr. 30.000,- ex moms

Tilmeld dig nu, så er du sikret din plads med opstart d. 12. august 2024.

Kurset tilbydes også som internt kursus i din virksomhed. Kontakt Dorthe Risgaard for mere info.

Er du klar? ... eller vil du gerne vide mere?

TILMELDING

Tak for din tilmelding. Du vil inden for kort tid modtage mere information.