DORTHE RISGAARD

Jeg viser dig, hvordan du skaber det liv og den karriere, du brænder for!

  Master Your Mind Business Camp

Personlig udvikling - Personligt lederskab - Forretningsudvikling

BOOK EN SAMTALE

Lær at mestre mindset teknikker & salgspsykologi - og tag din business til et helt nyt niveau.


Oplever du

     ► at du ikke rykker med din business i det tempo, du ønsker?

     ► at du ikke udnytter dit fulde potentiale og der er et "Next Level"? 

     ► at du sidder fast i de samme handlingsmønstre og mangler nye tilgangsvinkler?

     ► at du mangler redskaber til at skabe balance mellem din business og privatliv?


Og drømmer du om

      ► en lukrativ business baseret på dine præmisser?

      ► mere tid og færre bekymringer?

      ► en hverdag fyldt med mentalt overskud og god energi?

Så er Master Your Mind Business Camp målrettet dig.  

  

Master Your Mind Business Camp er et forløb over 8 uger. 

Her kommer du til at arbejde med principper til at tiltrække dig det, som du ønsker ved hjælp af mindset teknikker. Dit mindset udgør nemlig hele 90 % af din succes.


Kurset er målrettet dig ...

- som ønsker ny viden, inspiration og konkrete værktøjer inden for mindset, kommunikation og salg til at udvikle og tage din business til næste niveau.

Du lærer, hvordan du ændrer dit mindset og vaner, så du kan holde fokus og eskalere din business, uden du skal bruge mere tid, men derimod ved brug af simple mindset- og salgsstrategier.

 

Du vil få fundamentet til at tage din virksomhed til næste niveau!

Kurset forløber over 8 uger, hvor vi mødes 1 dag om ugen.

Hver uge vil der være online opfølgning med udgangspunkt i ugens emne. 

Du vil blive en del af en Mastermind, hvor du får sparring, rådgivning og støtte i den udstrækning, du har behov for. 

Derudover vil du få personligt coaching af undertegnede, hvor du får sparring og feedback omkring din udvikling.

 

 

Med en Master Your Mind Business Camp i bagagen ...

- har du en komplet gennemtestet værktøjskasse, hvormed du vil skabe ekstraordinære resultater for dig selv og din business.


Din underviser og inspirator

Dorthe Risgaard

Cand.merc., Executive & High-Performance Coach, samt Master Mentaltræner.

Jeg har mere end 20 års erfaring som speaker og high-performance trainer.

For mig er det vigtigt at have et skarpt koncept og effektive teknikker, der virker, og som gør en forskel for mine kunder.

Jeg har udviklet et unikt koncept, som er hentet fra neuroforskning, positiv psykologi, kognitiv psykologi, salgspsykologi, verbal og nonverbal kommunikation, og anvendt konceptet med stor succes. Jeg har eksempelvis:

► Walk the talk med værktøjerne, så jeg ved, hvad der virker og ikke virker

► Inspireret hundredevis af kunder til at praktisere metoderne med stor succes

Min force er, at jeg er knivskarp til at hjælpe dig med at high-performe, fjerne dine mentale barrierer og give dig action-teknikker, så du kan nå dine mål, skabe bedre resultater og opnå mentalt overskud i din hverdag.

Dorthe

Testimonials

 • Dorthe Risgaard

  “På 4 uger steg min omsætning med 40 %, uden at jeg reklamerede mere end før. Alt jeg gjorde var, at følge Dorthes råd om at ændre mit mindset. Du skal melde dig til forløbet, hvis du er klar til at ændre på din tankegang, være ambitiøs med dine drømme og tør gå ind i dig selv og udfordre din egen selvforståelse. Det kræver både mod og vedholdenhed, men det er klart det værd.”

  Klinik Bendix

 • Dorthe Risgaard

  “Et fantastisk forløb. Kan klart anbefales. Hvad fik jeg ud af det? Et stærkt fundament - ikke kun til min forretning, men mit liv.”

  Master Barber, BarberBrothers

 • Dorthe Risgaard

  “Forløbet har givet mig fokus og retning i min forretning. Jeg går nu målrettet efter nye projekter, der giver mig værdi og hvor jeg virkelig er værdsat for det, jeg tilbyder. Efter forløbet har jeg også fået mere ro og balance – og jeg står nu med et luksusproblem, hvor jeg må prioritere de opgaver, jeg tager ind. Fantastisk!”

  Musiker & Foredragsholder

 • Dorthe Risgaard

  “Jeg vil anbefale dette kursus til alle som ønsker at blive den bedste udgave af dem selv. Min hverdag er blevet 10 gange lettere. Stres syntomer, for lange arbejdsdage er væk, jeg når mine mål meget hurtigere på kortere tid. I stedet for at føle træthed efter en arbejdsdag er jeg nu i stedet for fuld af energi og det har min familie stor glæde af.”

  Solutions Sales Manager, Grundfos

 • Dorthe Risgaard

  “Noget af det bedste ved kurset er den gode atmosfære og det åbne og tillidsfulde rum. Der er ikke et mål der er for stort, tværtimod, Dorthe hjalp mig med at se, at det var kun mig selv og min egen selvopfattelse, der satte grænsen for hvor stort mit mål kunne blive. På kurset får du viden, værktøjerne og sparringen til at opnå det, du brænder allermest for. Stor anbefaling herfra.”

  Cand.merc. Marketing

 • Dorthe Risgaard

  “Pyh, det er mange penge, tænkte jeg, da jeg startede på Dorthe Risgaards Master Your Mind Business Camp. Men det har bestemt været pengene værd. Jeg har fået min arbejdsglæde og motivation tilbage og er blevet meget mere klar på, hvad jeg egentlig brænder for og hvilken retning, jeg skal fremadrettet.
  Jeg har fået effektive redskaber til at løfte min energi og indstilling til tingene og god sparring og inspiration til, hvordan jeg kan forbedre både forretningsgrundlag, kommunikation og salg. Dorthe er en virkelig dygtig coach og har et godt blik for præcist, hvor man skal sætte ind for at forbedre sin forretning. Så kort sagt: Jeg er meget tilfreds og vil bestemt anbefale forløbet til andre.”

  Spis Dig Frisk

 • Dorthe Risgaard

  “Dorthe er meget kompetent og benhård, på den fede måde! Hun viser dig vejen til det Mentale Fitness center, og de øvelser du skal lave. Laver du dine øvelser, så udebliver resultater ikke! Og du, og ikke mindst dine omgivelser vil bemærke resultaterne!”

  Scheme Manager hos Baltic Control Certification

 Hvem er du? 

Du er klar til at tage action og ved at udvikling ikke kommer uden de rette værktøjer

og en dedikeret indsats.

Master Your Mind Business Camp er et forløb til dig, som er selvstændig, leder eller iværksætter, og som ønsker ny viden, inspiration, strategier og konkret værktøjer til

at udvikle din virksomhed og dit personlige lederskab.

Form

Campen er praktisk orienteret og foregår i en vekselvirkning mellem undervisning, sparring, refleksion, øvelser og feedback. Herved opbygger du nye kompetencer løbende gennem forløbet og kan omsætte din nye viden til god praksis i din hverdag.

Varighed: 8 uger, hvor vi mødes 1 dag om ugen. Herved kan du stadig kører din virksomhed sideløbende.

8 intensive Camps, kl. 9.00 - 16.00. Du får tid til at lave individuelle opgave på campen, hvor du vil blive udfordret til at implementere strategierne i praksis og opnå hurtige resultater.

Forventet hjemmearbejde ca. 2-3 timer om ugen, hvor du arbejder med implementere de nye teknikker din hverdag.

8 QA, online Zoommøder. Vi følger op på din udvikling og succes efter hver camp, så du vil få støtte og vejledning, når du har brug for det.

1 personlig coachingsession. Inklusiv i forløbet får du personlig sparring inden for mindset teknikker, salgspsykologi og forretningsudvikling med udgangspunkt i netop din udvikling.

Power-netværk og fællesskab: Du bliver en del af et eksklusivt netværk af ambitiøse iværksættere og selvstændige, hvor du kan dele viden, ideer og skabe værdifulde forretningsforbindelser.

 

Startsdato: Datoer for 2024 kommer snart

 I mellemtiden kan du skrive dig på ventelisten, så får du direkte besked når de nye datoer er klar for 2023.

Kursus sted: Sct. Mathias Gade 40, 2. th, 8800 Viborg.

Er du klar? ... eller vil du gerne vide mere?

Venteliste

Tak for din tilmelding. Du vil inden for kort tid modtage mere information.